Robus RG9225P-03 baderomslampe
3003233

Baderomslampe Twin Krom 2x25W G9 IP44

fra ROBUS
Baderomslampe Twin Krom 2x25W G9 IP44
Sokkel G9
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Effekt (W) 25
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Canon Twin baderomslampe med 2 lyskilder. Lampen gir et behagelig lys da glasset som omringer pæren er frostet. Kan monteres på vegg eller over speil. Lampen har detlajer i krom og kommer med en snorbryter. Kan monteres i sone 3.

Teknisk beskrivelse

Maks 2x25W. Benytter sokkel G9. IP44. ØxBxD: 99x200x135 mm. Farge: krom.

Funksjonalitet

Kommer med snorbryter. Kan dimmes.

Bruksområde

For bruk på bad eller andre steder der det ønskes godt men samtidig et behagelig lys. Husk på sone inndeling på bad. Denne kan stå i sone 3.

Montering

Lampen kommer med et veggfeste som skrus fast. Lampen festes igjen til veggfeste med 2 skruer.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”