Nest Avansert startpakke
89483

Avansert sikkerhetspakke Nest

fra Nest
Avansert sikkerhetspakke Nest
Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Bruksområde Utendørs Kommunikasjon Bluetooth Fjernstyres med App Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fungerer med

Google Assistant/Home/Assistent
Sikre hjemmet med avansert sikkerhet startpakke fra Nest.

2 stykk Nest Protect Battery. Røyk- og karbonmonoksidalarmer som tenker, snakker og sender varsler til telefonen din.

1 stykk Nest Cam IQ som har en 4K-sensor og 12 x digital zoom, og gir deg skarp og krystallklar HD-video (1080p). Med HD Talk and Listen, toveislyd i HD kan du ha tydelige samtaler og den er smart nok til å skille mellom personer og ting, og deretter varsle deg.

1 stykk Nest Cam IQ utendørs sikkerhetskamera som har en 4K-sensor med åtte megapiksler, HDR og 12x digital zoom slik at du kan du se alt i skarp og krystallklar HD-video (1080p). Takket være kraftige IR LED-lamper kan du også se hva som skjer i mørket. Kameraet har også en kraftig høyttaler og mikrofon, slik at ubudne gjester hører deg klart og tydelig.

1 stykk Nest Hello videoringeklokke som viser deg hvem som er der, slik at de aldri går glipp av besøk eller pakker på døren. Den kan skille mennesker fra andre ting og deretter sende et varsel.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”