Namron Downlight innendørs
3225412

Attila LED Downlight AC Tilt 8W Matt Hvit

fra Namron
4,5 av 5 ()
Attila LED Downlight AC Tilt 8W Matt Hvit
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Kapslingsgrad IP44 Energiklasse A Utstrålingsvinkel 38 grader Effekt 8W Beskyttelsesklasse II
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 299,-

3225412
239,20 eks. mva. Medlemspris 284,05Pris per 1 Stykk
-+
Stilig downlight i lavtbyggende utførelse med tilt. Downlighten kan dimmes fra 100% og ned til 5%. Ekstern tilkobling med hurtigkobling for raskere og enklere installasjon. Kobles direkte til 230V. Monteres uten verktøy. Innebygget driver. Lysstyrke på 473 lumen. Effekt: 8W. Farge: Matt hvit.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”