Namron Downlight innendørs
3225412

Attila LED Downlight AC Tilt 8W Matt Hvit

fra Namron Attila
4,6 av 5 ()
Attila LED Downlight AC Tilt 8W Matt Hvit
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Kapslingsgrad IP44
Energiklasse A
Utstrålingsvinkel (grader) 38
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Effekt (W) 8
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
3225412

299,-

239,20 eks. mva. Medlemspris 284,05Pris per 1 Stykk
-+
Attila LED Tilt er en enkel og pen 8W downlight i matt hvit utførelse. Med Attila får du en kvalitetsdownligts til en rimelig pris. Downlighten er lavtbyggende og kan tiltes 27°. Kommer med integrert LED og innebygget driver.

Funksjonalitet

Downlighten kan tiltes opptil 27° grader slik at du kan minimere blending, fremheve kunst eller objekter i hjemmet.

Å velge LED er smart! Du kan spare opptil 80% av energikostnadene sammenlignet med tradisjonell halogen belysning. Da downlighten er bygget opp med integrert LED vil du få en forlenget levetid på din lyskilde.

Bruksområde

For innendørs bruk, sprutsikker (IP44).

Montering

Ekstern tilkobling med hurtigkobling for raskere og enklere installasjon. Kobles direkte til 230V. Monteres uten verktøy.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”