Athom Homey Pro sømløs smarthusopplevelse • 4509415

Athom Homey Pro

Athom Homey Pro
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Fjernstyres med App
Kommunikasjon WiFi
Kommunikasjon ZigBee
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
 • Gratis retur
Kundefordeler
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk
4509415

4 990,-

3 992,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
Ubekreftet
Alnabru Hent-i-Butikk , ikke tilgjengelig
Finnes ikke på lager i butikkene
Finnes utstilt i 8 av 27 butikker, se lagerstatus
-+
 • Dual Core 1 GHz CPU
 • Over 50 000 støttede enheter
 • Installer opptil 40 applikasjoner
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Philips Hue Virker med Tibber Power-ups Virker med Homey Virker med Siri

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • Brukerveiledning
  • Støttede enheter
  • App Store
  • Google Play
Homie Pro er en kraftig styringsenhet, som kommer med to kjerner og 1 GB RAM. All denne kraften gir nesten ubegrensede muligheter for styring av applikasjoner og gir deg muligheten til å kontrollere opptil 40 ulike applikasjoner samtidig!

Homey Pro er det sentrale knutepunktet for ditt smart hus som kommuniserer med ZigBee og Z-wave produkter. Automatiser og kontroller hele hjemmet ditt fra en app som jobber med de merkene du allerede har. Med støtte for over 50 000 enheter vil du få en sømløs smarthusopplevelse.

Styr lys, varme, sikkerhet, musikk, tv og mye mer. Ha alltid oversikt og muligheten til å styre hele hjemmet ditt i lommen.

Funksjonalitet

Snakk med Homey.
Går du ut døren og lurer på om du har glemt å låse verandadøren eller slå av kaffetrakteren? spør Homey. Er det meldt regn i dag, burde jeg ta med en paraply? Da vet du hvem du kan spørre. Den primære måten å snakke med Homey på, er å bruke Homey Smartphone App. I tillegg er det mulig å bruke tredjepartsintegrasjoner.

Chat med Homey som om den er din venn.
Når du bruker Messenger til å snakke med Homey, kan du bare skrive kommandoer, stille spørsmål og Homey vil svare. Kan det bli enklere!

Sende push meldinger til din smarttelefon.
Bli varslet når noen kommer hjem, når du går forbi postkassen eller om en kontaktføler gikk av den dagen.

Med innebygd app store, kan du utvikle eller laste ned egne apper for spesifikke produkter.

Bruksområde

La ditt hjem våkne til liv. Homey slår på lysene og spiller favorittmusikken din. TVen slår på når nyhetene starter, og når kvelden kommer, reduseres lysstyrken. Når du går, slår Homey av alle enhetene dine for å spare energi. Jo flere enheter du har, jo mer Homey kan gjøre. Har du en smart lås? Da kan Homey låse døren din automatisk. Har du et alarmsystem? Homey kan slå det på når du går. Mulighetene er mange.Forbehold

Dette er et smarthusprodukt som er utviklet og laget for små og medium smarthusinstallasjoner. Bruk aldri disse produktene i sammenheng med livsviktige komponenter/enheter. Vi anbefaler ikke produktet satt opp og benyttet med mer enn 30-40 enheter da dette kan gå ut over ytelse og stabilitet på produktet. Vi tar forbehold om oppgitt rekkevidde da dette kan påvirkes av lokale forhold og ytre påvirkning/forstyrrelser. Vi tar også forbehold om at programvare kan endres, noe som kan påvirke enkeltkomponenters egenskap og funksjonalitet. Større installasjoner bør prosjekteres og avtales i samarbeid med Elektroimportøren.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”