Defa Athene Park Opal 36W830 • 3533019

Athene Park Opal LED 830 45W DK GY

Kapslingsgrad IP44
3533019

9 249,-

7 399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 3-7 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Athene - parkarmatur i moderne snitt med retrostil Armaturhus og stolpe feste i støpt aluminium, tak av varmgalvanisert stålplate, armaturstag av aluminium og skjerm av klar eller opal slagfast PMMA akryl. De elektriske komponenter er montert på en avtakbar innerdel. Armaturen leveres som standard i antrasitt grå RAL 7043.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”