{{{text}}}

Astro Lighting Taklampe / Vegglampe • L-1286021-13996252135476

Ascoli Recessed takspot, textured white

Ascoli Recessed takspot, textured white
Bestiller du nå, sendes varen om 1-3 dager direkte fra Lightup.no

Fastpris!

L-1286021-13996252135476

933,-

746,40 eks. mva. Pris per 1 Stykk
±3 p hos leverandør
Sendes direkte fra leverandør, egne salgs- og leveringsbetingelser kan gjelde.
Hent-i-Butikk ikke tilgjengelig
Selges kun i netthandel, ikke på lager i butikkene
-+
Nydelig og delikat takspot fra Astro Lighting. Som en del av det minimalistiske designet er tilkoblingen innfelt i taket på samme måte som downlights. Kommer i de lekre fargene textured white, matt nickel og bronze. Utskjæringshull for innfelling Ø44mm, innbyggingshøyde 30mm.
Lyskilde ikke inkludert - vi anbefaler bruk av LED pærer i alle våre lamper.
Teknisk info:
Materiale: Metall
Farge: Textured white
Mål (HxDxØ): 128x21x80
Sokkel: GU10
Max watt: 50W halo
IP grad: IP20
Dimbar: Ja
Max tilt: 90 grader
Max rotasjon: 330 grader
Isolasjonsklasse: 1
Volt: 230V

Salgs- og leveringsbetingelser

Sendes med Postsen Servicepakke fra Skien (beregn transportørens leveringstid på 1-4 virkedager i tillegg), uavhengig av valgt forsendelsesmåte ved utsjekk/bekreftelse av ordren. Uavhentet pakke vil bli belastet reel frakt samt ekspedisjonsgebyr på kr. 200,-. 30 dagers åpent kjøp. Enkel og gratis retur ved bytte.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”