Aqara Smart sensor • 94287

Aqara Water Leak Sensor

 • Fungerer med

  Virker med Homey Virker med Futurehome Virker med Aqara Virker med Homey Bridge

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
Aqara Water Leak Sensor trigger ved deteksjon av vann. Ekstern sensor kan tilkobles. Støtter smarthub(er) fra Aqara, men også andre Smarthussystemer som f.eks Athom Homey. Sensoren går på batteri og kommuniserer med Zigbee-grensesnittet.

Teknisk beskrivelse

Drives av CR2032 batteri. 2 års batteritid mot Aqara hub’er.

Funksjonalitet

Aqara vannlekkasjesensor registrerer vannivå dersom det overstiger 0,5mm på en plan flate og varsler deg på telefonen og via alarmen på din Aqara hub.

Bruksområde

Sensoren er velegnet for rom og steder der en eventuell vannlekkasje kan være vanskelig å oppdage, f.eks under kjøkkenbenken. Sensoren oppfyller IP67 kravene til støv- og vanntetthet, og den er derfor svært egnet i fuktige og støvete omgivelser. Sensoren kan inngå i et system som automatisk stenger vanntilførselen dersom en lekkasje detekteres, og på den måten beskytter din eiendom og dine eiendeler.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”