Aqara Smart sensor • 94356

Aqara Presence Sensor FP2

-+
Tilbudet varer til og med 12.5.2024
  • Nærværssensor
  • Bølgeradarteknologi
  • Wi-Fi
  • Innebygget lyssensor
  • IPX5 IP grad
  • Opp til 30 soner
  • Les mer...
Aqara Presence Sensor FP2 bruker banebrytende millimeterbølgeradarteknologi, som nøyaktig kan oppdage tilstedeværelsen av mennesker selv med små bevegelser. Denne teknologien sikrer kontinuitet og stabilitet til smartenheten. Den har også soneposisjonering, som muliggjør automatisering av forskjellige forhold i forskjellige soner, for eksempel senger og bord. Ett område kan nå deles inn i opptil 30 små soner og gjenkjenne opptil fem mål (Multi-person Detection). Den kan også kontrollere andre smarte hjemmeenheter gjennom økosystemer som Apple Home. Den har funksjoner som menneskelig fallgjenkjenning og en innebygd lyssensor.

*Et anbefalt åpent deteksjonsområde er 10 m2 -40 m2.
** Det beste resultatet kan oppnås ved detektering av 3 personer.
***Bare takplassering støttes for falldeteksjon. Og falldeteksjon kan bare identifisere de fleste normale fallscenarier og kan ikke brukes som erstatning for medisinsk utstyr. Foreløpig kan ikke falldeteksjon skille mellom rolig fall mot en vegg eller besvimelse etter å ha satt seg ned.
****Bluetooth er tilgjengelig for den fremtidige funksjoner som f.eks Matter.

Funksjonalitet

Soner: Det gir betydelige fordeler i forhold til tradisjonelle PIR infrarød bevegelses sensorer ved å bruke en enkelt radarsensor for å overvåke rom opp til ca. 40 m² *. Videre kan du dele den inn i opptil 30 soner, for eksempel sofa, seng eller skrivebord. I tillegg kan du konfigurere individuelle automatiseringer for hver sone. Det er som om du bruker flere PIR bevegelsessensorer samtidig.

Deteksjon av flere personer: Opptil 5** personer kan oppdages samtidig. Den kan også reagere automatisk i henhold til posisjonen til forskjellige mennesker uten å påvirke hverandre.

Ultrahøy presisjon: Personvern og deteksjonsnøyaktighet tas i betraktning. Den er i stand til å gjenkjenne ikke-induktiv signaldeteksjon uten å samle ekte bilder. Automatisering kan generelt oppnås lokalt. Millimeterbølgeradarteknologi er mer stabil enn infrarød sensordeteksjon, selv når du sitter eller sover.

Innebygd lyssensor: Fullt funksjonell lysdeteksjonssensor i Aqara-økosystemet. Med det blir lysautomatisering mye mer fleksibel.

Bruksområde

Kontroller andre enheter via HomeKit: FP2 eksponeres som flere sensorer i HomeKit, Alexa og Google Home. Du kan enkelt integrere sensoren uten å kreve en hub.****

Montering

Falldeteksjon og varsler ***: Når noen i et rom faller, kan FP2 oppdage og varsle deg. Den er laget på den mest personvernvennlige og praktiske måten, uten behov for å bruke noen enheter eller installere et kamera for konstant overvåking. Rekkevidden er en radius på 2 meter, og nøyaktigheten av falldeteksjon er >98%. Anbefalt installasjonshøyde er 2,5 m-2,8 m.

Lokal automatisering og fleksible installasjonsmåter: Etter at oppsettet er fullført, kjører produktet lokalt. FP2s automatisering vil fortsatt kjøre som opprinnelig satt hvis det er sporadisk ustabilitet i Wi-Fi-nettverket. Og det beskytter personvernet ditt bedre. Den har flere installasjonsmetoder for å tilpasse seg i ulike installasjonsscenarier.

IPX5 og skjult USB-C-port: På grunn av IP-klassifiseringen kan sensoren også installeres i våte omgivelser som bad. Sensoren har en åpen USB-C port, som lar deg bytte den medfølgende kabelen til en hvilken som helst USB-C-kompatibel, noe som øker plasseringsfleksibiliteten.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”