Amina S 22 kW • 6602047

Amina S 32A Ladestasjon Sort

-+
Tilbudet varer til og med 4.8.2024
 • Liten, lynrask og smart lader
 • Full kontroll over forbruket
 • Lett og smidig
 • 6 meters fastmontert ladekabel
 • opptil 22kW ladeeffekt, 6-32A 3-fase.
 • ZigBee og Bluetooth
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • Produktblad
   • Brukerveiledning
   • Montering
   • EPD

Amina S, fremtiden for Smart Lading!

Amina S er en kompakt, lynrask og intelligent lader som gir deg full kontroll over ladefarten og forbruket. Med en fastmontert 6 meters ladekabel og imponerende ladeeffekt, representerer Amina S toppen av moderne ladeteknologi.

Amina S kombinerer hastighet, smidighet og intelligens for å gi deg en førsteklasses ladeopplevelse – en liten lader med stor kraft.

Teknisk beskrivelse

Denne smarte laderen leverer imponerende 6-32A 3-faset ladeeffekt, med en total kapasitet på opptil 22kW. Den er utstyrt med en fastmontert 6 meters ladekabel, og gir deg kontrollen du trenger over ladehastighet og forbruk. Med tillegg av ZigBee og Bluetooth, åpner Amina S døren for sømløse integrasjoner med smartladings-apper.

3-fase lading: 3,7 – 22,0kW
1-fase lading: 1,4 – 7,4kW

Funksjonalitet

Amina S er ikke bare kraftig; den er intelligent. Den tilbyr en sømløs ladeopplevelse med ZigBee og Bluetooth-integrasjon, slik at du kan overvåke og styre ladingen direkte fra din foretrukne app. Den fastmonterte ladekabelen gir bekvemmelighet og enkel håndtering.

Bruksområde

Med sitt kompakte design og høye ladeeffekt, passer Amina S perfekt i ethvert miljø. Enten det er hjemme, på jobben eller på offentlige ladestasjoner, gir den deg pålitelig kraft til dine elektriske kjøretøy.

Montering

Montering av Amina S er enkel og effektiv. Den fastmonterte kabelen gir fleksibilitet i plassering, og dens kompakte størrelse gjør den enkel å integrere i ethvert miljø.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Mode 3

Mode 3 lading foregår ved tilkobling med spesialtilpasset kontakt for lading av elektriske biler. Denne kontakten har tre faseledere, jord og en pilotkontakt. Pilotkontakten fører en tone som styrer ladestrømmen, fra bilen til ladeboksen. Kontakten er bygget for å tåle høy belastning over lengre tid, og vil tåle den belastningen ladingen fører til.

Mode 3 lading består av en egen ladeboks som er montert fast på veggen. Kabelen fra boksen til bilen kan være avtakbar eller fastmontert. Hjemme benyttes vanligvis ”på vegg boks” med fast kabel som plugges i bilen. Der mode 3 ladepunktet kan benyttes for nyere biler skal det alltid installeres Mode 3 ladepunkt med type 2 kontakt. Det finnes nemlig minst tre forskjellige typer ladekontakter på bil ( type 1, type 2 og Tesla). Benytt fast ladekabel hjemme og på jobb - løs ladekabel på offentlig ladestasjon. Grunnen er fare for tyveri av løs kabel og håndtering av fast kabel samt forskjellige kontakter i bil.

Mode 3 ladeutstyr har et ladestøpsel som er designet for å tåle den høye belastningen en elbil representerer. Mode 3 lading kan gjøres med e`n-, to- og trefase. Mode 3 støpsler kan også håndtere DC.

I en Mode 3 ladeinstallasjon er det viktig å ha en egen kurs med 30mA jordfeilbryter, type B. Hvis ladeboksen inneholder jordfeilbryter kan jordfeilbryter for kursen sløyfes. Ladeenheten monteres fast på veggen, og det må tas hensyn til ytre påvirkning ved plassering. Hvis kabelen er en del av boksen burde oppheng for kabelen monteres, slik at den ikke blir kjørt over. Boksen må også plasseres slik at den matcher bilens ladekontakt, tenk også på at andre biler har kontakten på et annet sted. Ha lang nok kabel til å kunne lade alle typer biler men forbered mulig oppheng av kabel over bilen; ladekontakten på bilen kan være i front, venstre bak, høyre bak, venstre foran eller høyre foran. Det laveste punktet for en stikkontakt skal være mellom 0,5 og 1,5 meter over bakken.