J&EL Downlight innendørs
3234651

Alto Tilt LED Downlight warmdim 6W Matt Hvit

fra J&EL Alto
4,4 av 5 ()
Alto Tilt LED Downlight warmdim 6W Matt Hvit
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP44 Utstrålingsvinkel (grader) 38 Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse II
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 349,-

3234651
279,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Alto Tilt er en lavtbyggende LED Downlight med WarmDim. Kan tiltes opptil 20 grader.

Teknisk beskrivelse

380 lm på totalt 6W.

Funksjonalitet

Med innebygget WarmDim teknologi så kan du dimme denne downlighten ned til et varmere lys(2800-2000K) og da få et resultat likt en downlight med halogenpære når det kommer til dimming. Dimbar med faseavsnitt dimmer.

Bruksområde

For innendørs bruk, sprutsikker (IP44).

Montering

Kan monteres direkte i isolasjonsmatter. Ekstern driver med hurtigkobling for raskere og enklere installasjon uten verktøy.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”