Namron LED downlight
3234640

Altea Tilt Warmdim Downlight 8W Matt Hvit

fra Namron Altea
4,8 av 5 ()
Altea Tilt Warmdim Downlight 8W Matt Hvit
Kapslingsgrad IP20 Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Utstrålingsvinkel (grader) 38 Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse II Effekt (W) 8
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 499,-

3234640
399,20 eks. mva. Medlemspris 474,05Pris per 1 Stykk
-+
Altea Tilt er en LED-downlight med WarmDim fra Namron på 8W i et solid og stilig design i matt hvit utførelse. Lyset kan dimmes helt ned uten flimmer og downlighten har en lav profil. Kan tiltes opptil 25 grader.

5 års garanti på driver.

Funksjonalitet

Med innebygget WarmDim teknologi så kan du dimme denne downlighten ned til et varmere lys(2800-2000K) og da få et resultat likt en downlight med halogenpære når det kommer til dimming.

Bruksområde

For innendørs bruk (IP20).

Montering

Felles inn i tak med en utsparing på 76mm og kobles til med medfølgende hurtigkobling. Kan monteres uten verktøy.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”