Namron LED downlight
3202110

Altea Tilt Warmdim Downlight 8W Matt Hvit

fra Namron Altea
4,3 av 5 ()

-60%RABATT

Altea Tilt Warmdim Downlight 8W Matt Hvit
Kapslingsgrad IP20
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Utstrålingsvinkel (grader) 38
Energiklasse A+
Effekt (W) 8
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Kuppvare! kr. 499,-

3202110

199,-

159,20 eks. mva. Ordinærpris 499,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
Altea Tilt er en matt, hvit LED-downlight fra Namron på 8 W i et solid og stilig design. Lyset kan dimmes helt ned uten flimmer, og når lyset dimmes ned, endres også fargetemperaturen fra 2800K til 2000K. Downlighten har en lavtbyggende profil. 5 års garanti på driver.

Downlighten har 76mm utsparing og passer perfekt for utskiftning av gamle halogen downlights.

Bruksområde

For innendørs bruk (IP 20).

Montering

Felles inn i tak med en utsparing på 76 mm og kobles til med medfølgende hurtigkobling. Kan monteres uten verktøy.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”