Namron LED downlight
3225465

Altea Tilt LED Downlight 8W Matt Hvit IP20

fra Namron
4,8 av 5 ()
Altea Tilt LED Downlight 8W Matt Hvit IP20
Kapslingsgrad IP20 Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Utstrålingsvinkel 38 grader Effekt 8W Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse II
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 399,-

3225465
319,20 eks. mva. Medlemspris 379,05Pris per 1 Stykk
-+
Altea Tilt er en matt, hvit LED-downlight fra Namron med et solid og stilig design. Lyset kan dimmes helt ned uten flimmer og downlighten har en lav profil.

5 års garanti på driver.

Teknisk beskrivelse

Dimbar med faseavsnitt dimmer.

Bruksområde

For innendørs bruk (IP20).

Montering

Felles inn i tak med en utsparing på 76 mm og kobles til med medfølgende hurtigkobling. Kan monteres uten verktøy.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”