Namron Downlight innendørs
3234654

Alfa reflektor LED warmdim 10W matt hvit IP44

fra Namron Alfa
4,6 av 5 ()
Alfa reflektor LED warmdim 10W matt hvit IP44
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP44 Utstrålingsvinkel (grader) 35 Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse II Monteres direkte i isolasjon Ja Effekt (W) 10
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 699,-

3234654
559,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Alfa reflektor Warmdim kommer med et rent design i høy kvalitet for deg med øyet for detaljer!

Funksjonalitet

Downlighten kan dimmes helt flimmerfritt og benytter seg av faseavsnitt teknologi.
Med innebygget WarmDim får man fremdeles den samme behaglige fargen som en halogenpære (2800-2000K), med mindre effekt bruk for pengene!

Bruksområde

Downlighten kan brukes hvor som helst i huset inkludert bad.

Montering

Kan monteres direkte i isolasjonsmatter grunnet dens lave høyde. Ekstern driver med hurtigkobling for raskere og enklere installasjon. Monteres uten verktøy.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”