Namron Downlight innendørs
3234652

Alfa reflektor LED 10W matt hvit IP44

fra Namron

-25%RABATT

Alfa reflektor LED 10W matt hvit IP44
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP44 Effekt 10W Utstrålingsvinkel 35 grader Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse II Monteres direkte i isolasjon Ja
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 449,-

Kampanje -25%

3234652
359,20 eks. mva. Ordinærpris 599,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris 13.10.2019 599,- Tilbud utløper om:
Alfa reflektor tilt er en pen lavtbyggende downlight som kan dimmes ned flimmerfritt og tiltes 30 grader. Lysstyrke på 700lm og en RA verdi på 95+ gir et godt lys med en god fargegjengivelse.

Farge: Matt hvit.

Teknisk beskrivelse

Spenning: 230V
Lumen: 700lm
Fargetemperatur: 2700K
Tilt: 30°
Kapslingsgrad: IP44
Levetid: 50 000 timer

Montering

Denne lampen passer inn i hull med en diameter på 82-84 mm og kan monteres direkte isolasjonsmatte.

Monteres uten verktøy. Ekstern driver med hurtigkobling tilkobles før lampen settes inn for raskere og enklere installasjon.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”