Namron Downlight innendørs
3234652

Alfa reflektor Downlight 10W matt hvit

fra Namron Alfa
4,7 av 5 ()

-33%RABATT

Alfa reflektor Downlight 10W matt hvit
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP44 Utstrålingsvinkel (grader) 35 Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse II Monteres direkte i isolasjon Ja Effekt (W) 10
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 399,-

Tilbud! kr. 599,-

3234652
319,20 eks. mva. Ordinærpris 599,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris 21.3.2020 599,-Tilbudet varer til og med 12.4.2020
Alfa reflektor tilt er en pen lavtbyggende downlight på 10W som kan dimmes ned flimmerfritt og tiltes 30 grader. Lysstyrke på 700lm og en RA verdi på 95+ gir et godt lys med en god fargegjengivelse.

Funksjonalitet

Downlight kan tiltes og dimmes ned.

Montering

Denne lampen passer inn i hull med en diameter på 82-84 mm og kan monteres direkte isolasjonsmatte. Monteres uten verktøy. Ekstern driver med hurtigkobling tilkobles før lampen settes inn for raskere og enklere installasjon.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”