Namron Alfa LED Outdoor 10W Matt Hvit IP44
3109388

Alfa Outdoor Downlight 10W matt hvit

fra Namron Alfa
4,8 av 5 ()

-33%RABATT

Alfa Outdoor Downlight 10W matt hvit
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP44 Utstrålingsvinkel (grader) 35 Energiklasse A+ Bruksområde Utendørs Monteres direkte i isolasjon Ja Effekt (W) 10
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 399,-

Kampanje -33%

3109388
319,20 eks. mva. Ordinærpris 599,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris 23.2.2020 599,- Tilbud utløper om:
Pen lavtbyggende downlight med tilt og som kan dimmes ned flimmerfritt. Rent design og materiale i høy kvalitet. Utførelse i matt hvit.

Teknisk beskrivelse

Integrert LED

Bruksområde

Designet for tøffe forhold.

Montering

Kan monteres direkte i isolasjonsmatter. Leveres med ekstern driver med hutigkobling for rask montering. Monteres uten verktøy.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”