Namron Alfa LED Outdoor 10W Matt Hvit IP44
3109388

Alfa LED Outdoor 10W Matt Hvit IP44

fra Namron
4,8 av 5 ()
Alfa LED Outdoor 10W Matt Hvit IP44
Spenning 230V Kapslingsgrad IP44 Effekt 10W Utstrålingsvinkel 35 grader Energiklasse A+ Bruksområde Utendørs Monteres direkte i isolasjon Ja
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 599,-

3109388
479,20 eks. mva. Medlemspris 569,05Pris per 1 Stykk
-+
Pen lavtbyggende downlight med tilt og som kan dimmes ned flimmerfritt. Rent design og materiale i høy kvalitet. Utførelse i matt hvit.

Teknisk beskrivelse

Integrert LED

Bruksområde

Designet for tøffe forhold.

Montering

Kan monteres direkte i isolasjonsmatter. Leveres med ekstern driver med hutigkobling for rask montering. Monteres uten verktøy.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”