Namron Downlight innendørs
3234648

Alfa 360-tilt Downlight 8W matt hvit

fra Namron Alfa
Alfa 360-tilt Downlight 8W matt hvit
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP44
Utstrålingsvinkel (grader) 38
Energiklasse A+
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Monteres direkte i isolasjon Ja
Effekt (W) 8
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
3234648

599,-

479,20 eks. mva. Medlemspris 569,05Pris per 1 Stykk
-+
Alfa 360-Tilt er en LED-downlight i matt hvit med integrert linse med 600 lm på 8W. Lyset kan dimmes helt ned flimmerfritt og har en lav profil. Kan roteres i alle retninger og tiltes opptil 25 grader.

Teknisk beskrivelse

Dimbar med faseavsnitt dimmer.

Bruksområde

Lyset kan rettes mot bilder, planter, møbler og annet du vil belyse. For innendørs bruk, sprutsikker (IP44).

Montering

Kan monteres direkte i isolasjonsmatter. Ekstern driver med hurtigkobling for raskere og enklere installasjon uten verktøy.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”