Elis Elektro Overgangsklemme • 1210410

AL/CU-Overgang 25-50/16 Blå/GG 345/345mm

Isolert overgangsklemme Al50/Cu16 -isolert kl.2
Leveres med dobbeltisolert superfleksibel ledning!
Til bruk som overgang fra Al50/Cu16 mm2 inntakskabel til hovedsikring.
Kopperledningen (type SKK dobbeltisolert 16mm2) er ferdig konfeksjonert.
Kan benyttes for kabel opp til 50mm2 uten avisolering av kabelens mantel.
Klemmen er NEMKO godkjent for Al kabel 50 mm2, men kan også benyttes på 25 mm2.
Dobbeltisolert kabel – trenger ikke ytterligere isolering!

Teknisk beskrivelse

Leveres med dobbeltisolert superfleksibel ledning! Til bruk som overgang fra AL/CU inntakskabel til hovedsikring. Kopperledningen (type SKK dobbeltisolert 16mm2) er ferdig konfeksjonert. VIKTIG! Overgangen leveres med momentskrue – skru til toppskruen knekker av - ferdig montert. Delen som sitter tilbake er isolert og kan kun åpnes med verktøy slik normen for dobbeltisolasjon krever. Kan benyttes for kabel opp til 50mm2 uten avisolering av kabelens mantel. Dobbeltisolert kabel – trenger ikke ytterligere isolering! Enkel logistik Leveres i to forskjellige grunnsett - kort og lang med fasefarger. Ta med deg et grunnsett, komplettere så med blå og gul/grønn i lengder som passer din installasjon. Tips: Om du trenger andre lengder enn det som lagerføres, bruk da ganske enkelt sort 2000 (12 104 13) kapp til ønskede lengde, og tre vanlig PVC strømpe på denne for å fargemerke. Vanlig PVC strømpe kan du benytte fordi ledningen er dobbeltisolert.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”