Relekta Acryl
1804509

Akryl+ Hvit 310 ml Relekta 101

fra Relekta
Akryl+ Hvit 310 ml Relekta 101
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
101 AKRYL er en plast-o-elastisk fugemasse basert på akryldispersjon. Ypperlig til interiørfuger, sparkling av gipsplater, fuging av listverk, revner og sprekker, lydfuger, tetting rundt vinduer og dører. 101 AKRYL har god heft til bygningsmaterialer som tre, puss, betong, gips, metall, tegl, osv. Smale fuger med 101 AKRYL kan overmales (med vannbasert og oljebasert maling) etter ca 20 minutter ved normal romtemperatur og luftfuktighet. Kan brukes både innenog utendørs. Farge: hvit.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”