Tecsafe AFB-SVU 2 sone Sentral • 6200271

AFB Utvidet sentral (SVU2)

fra Tecsafe Tecsafe AFB     
Se/Still ett spørsmål ()
Bruksområde Innendørs
6200271

4 499,-

3 599,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 2-5 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
  • Active Fire Barrier
  • Forsyner AFB detektorene med strøm
  • Les mer...
AFB-SVU 2 sone Sentralen er kjernen i AFB (Active Fire Barrier) Systemet. Sentralen kommuniserer med AFB detektorene ( og andre type detektorer), bryterenheten og eksterne varslingssystemer (f.eks. brann/innbruddsalarm, SD-anlegg eller nummersendere). Sentralen forsyner også AFB detektorene med strøm.

Funksjonalitet

Når Sentralen mottar alarmsignal fra en av detektorene vil den gå i alarm, og aktivere en eller flere bryterenheter i systemet. Ved alarm veksler også den potensialfrie alarmkontakten som igjen kan kobles opp mot eksterne alarm/ varslingssystemer. AFB-SVU 2 Sone er et alternativ til AFB-SVU 1 sone, hvis det er ønskelig med flere deteksjonsområder og brudd. AFB-SVU 2 sone har samme funksjon som AFB-SVU 1 sone, men har i tillegg en AFB-TM 1 (Tilleggsmodul) innebygget. AFB-SVU 2 sone har også mulighet til å utvides med flere AFB-TM 1 tilleggs-moduler for flere deteksjons-områder og brudd.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”