Tecsafe AFB-TM 1 Tilleggsmodul • 6200272

AFB Tilleggsmodul (TM 1)

fra Tecsafe Tecsafe AFB     
Se/Still ett spørsmål ()
Bruksområde Innendørs
6200272

1 499,-

1 199,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 2-5 dager
Alnabru Ikke for Hent-i-Butikk
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
  • Tilleggsmodul
  • Utvidelse av AFB-SVU-2 sone sentral
  • Mulighet til å bryte enkeltkurser
  • Les mer...
AFB-TM 1 er en utvidelsemodul/ tilleggmodul for å utvide AFB-SVU 2 Sone sentralen med flere soner.

Bruksområde

Dette for i tillegg å kunne detektere og forebygge branntilløp i sikringsskap og inntak, ha mulighet til å detektere og forebygge branner i f. eks. Oppvaskmaskin, V.V. bereder, Vaskemaskin, Tørketrommel, kaffetrakter, barnerom etc.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”