Tecsafe AFB-Tavlevakt pakke Utvidet • 6200275

AFB-Tavlevakt pakke

fra Tecsafe Tecsafe AFB     
Se/Still ett spørsmål ()
Bruksområde Innendørs
6200275

5 999,-

4 799,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 2-5 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
  • Systempakke
  • Forebygging av branner i sikringsskap
  • Valgfritt deteksjonsområde
  • Les mer...
Systempakke for forebygging av branner med elektrisk årsak i sikringsskap, inntakssikringer, m.m.

Pakken inneholer
1. stk. AFB-SVU 2 sone sentral
2 stk. AFB-TD IIR detektor
Arbeidsstrømsutløser/ shunt-trip følger ikke med og må skaffes fra aktuell vernleverandør. Systempakke for forebygging av branner med elektrisk årsak i sikringsskap, inntakssikringer, m.m.

Bruksområde

Tavlevakt pakke for forebygging av branner i sikringsskap, inntakssikringer og overspenningsvern, samt et valgfritt deteksjonsområde med brudd eventuellt utenfor sikringsskap som for eks. V.v.b oppvask-/ vaskemaskin, tørketrommel etc.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”