Aeotec Smart tilbehør styring • 1407928

Aeotec Range Extender 7

 • Fungerer med

  Virker med Homey Virker med Homey Bridge

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
Aeotec Range extender 7 er en signalforsterker som utvider z-wave nettverket ditt.

Funksjonalitet

Fordelen med Range Extender 7 er at den kobles direkte i stikkontakten, og at du ikke trenger å legge ned kabler for at z-wave nettverket skal fungere. Et trådløst nettverk kan ha døde rom der signalet vil være svakt eller ikke nå i det hele tatt. Signalforsterkeren lar deg også dekke disse områdene, og forsterker Z-wave nettverket ditt opptil 30 meter innendørs og 150 meter utendørs.

Montering

Settes direkte i stikkontakten.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”