Aeotec Z-Wave
4512389

Aeotec Heavy Duty Smart Switch Gen5 Z-Wave

fra Aeotec
Aeotec Heavy Duty Smart Switch Gen5 Z-Wave
Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 099,-

4512389
879,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Vera (1.7.1707) Fibaro Home Center 2/Lite (4.082) Home Seer (3.83)
I enhver bolig finnes det installasjoner og apparater som er strømkrevende. Mange av disse trenger ikke å være skrudd på til enhver tid. Aeotec bryterrelé hjelper deg til å styre disse enhetene, både ved å kontrollere og rapportere om strømforbruk og å skru dem av og på via app eller tidsinstilling.

Funksjonalitet

Komponentene benytter Z-Wave og er derfor kompatibelt med FIBARO og NEXA Z-Wave

Bruksområde

Kontrollerer strømforbruket på dine strømkrevende installasjoner som for eksempel varmepumpe og komfyr. Kan brukes på installasjoner med strømstyrke opp til 40A. Fungerer også som en signalforsterker.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”