{{{text}}}

Aeotec Z-Wave • 4512424

Aeotec Dør vindu sensor 6 Z-Wave

Aeotec Dør vindu sensor 6 Z-Wave
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk
 • Fungerer med

  Virker med Vera (1.7.1707) Virker med Fibaro Home Center 2/Lite (4.081) Virker med Home Seer (3.83) Virker med Homey Virker med Futurehome

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • FDV
Ved å være 50% tynnere enn konkurrerende produkter forener dør / vindussensor 6 fra Aeotec form med funksjon. Sensoren tilbyr den samme funksjonaliteten som i et rent sikkerhetsprodukt bygget inn i et chasiss som kun er 9mm tykt og 72mm langs kantene. Det er hva vi kaller diskret sikkerhet! Når en dør eller et vindu blir åpnet, og du har bedt om å få varsel om det sender sensoren beskjed om dette i Z-Wave nettverket. Dør og vindussensor 6 er bygget med to kraftige magnetiske brytere langs kanten. De kommuniserer med en tynnmagnet som måler bare 2mm i tykkelse. Magneten kan plasseres opp til 2,2cm unna selve dør / vindussensoren. Aeotec dør / vindussensor 6 er en perfekt miks mellom kompakt design og lang batterilevetid. Dette er mulig fordi den er drevet av et 500mAh-batteri og Aeon Labs' Gen5 Z-Wave teknologi. Det betyr lengre batterilevet som arbeider med trådløs teknologi som bruker 67% mindre strøm for å kommunisere.

Funksjonalitet

Komponentene benytter Z-Wave og er derfor kompatibelt med FIBARO og NEXA Z-Wave

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”