Sensative Smart sensor • 94442

Sensative Strips Drip 700

  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Manual
Strips Drip 700 vannlekkasjesensor kommer også med temperaturvarsler for å oppdage fryserør, noe som gjør den ideell for å overvåke ethvert område der det kan oppstå en lekkasje.

Funksjonalitet

Strips er en av de første sensorene på markedet med den nyeste Z-Wave-teknologien. Strips leveres med SmartStart for å redusere installasjonstiden for tjenesteleverandører, installatører og sluttbrukere. Den kommer med en lengre rekkevidde på opptil 100 meter (+150 % sammenlignet med 500-serien), økt sikkerhet og enda lengre batterilevetid enn før.

Gjennom ditt smarthus eller byggesystem vil du da bli oppdatert i sanntid og varslet når det er opphopning eller tilstedeværelse av vann. Med Strips Drips temperaturmåling (på +/- 4C), kan du også holde styr på alarmerende varmenivåer samt fryseforhold, slik at du blir varslet i sanntid når du trenger å iverksette tiltak som å aktivere en alarm eller automatisk slå av vannstrømmen i huset eller leiligheten.

Bruksområde

Strips Drip 700 vannlekkasjesensor kommer også med temperaturvarsler for å oppdage fryserør, noe som gjør den ideell for å overvåke ethvert område der det kan oppstå en lekkasje. Drip tilbyr en rekkevidde på opptil 100 meter, og med sin robuste design kan disse sensorene installeres i miljøutfordrende områder som i kjellere eller brukes i utendørsmiljøer som under taket hvor vann kan lekke inn i huskonstruksjonen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”