J&EL Gulvvifte • 92143

J&EL Gulvvifte 40cm m/ fjernkontroll

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Effektiv gulvvifte i klassisk hvit utførelse som hjelper deg med å holde temperaturen nede på varme dager. Passer ypperlig for hjemmekontor, stue eller et hvilket som helst annet rom der det er behov.

Viften er oscillerende (roterende) og med store rotorblader gir den en svalende bris som sørger for avkjøling av store deler av rommet. Medfølgende fjernkontroll lar deg velge mellom tre ulike hastighetsinnstillinger for optimal luftsirkulasjon og komfort. Viften har også en praktisk og energibesparende timer-funksjon, i tillegg til ulike moduser slik at du kan tilpasse bruken etter dine behov.

Teknisk beskrivelse

Diameter gulvstativ: 62cm Høyde: 123cm Kabellengde: 150 cm

Funksjonalitet

Ved hjelp av medfølgende fjernkontroll kan du kontrollere hastighetsinnstillinger, timer-funksjon og valg av ulike moduser -Normal / Natural / Sleep.

Viftehodet er justerbart. Stigningsvinkel justeres ved å stille på justeringsknapp.

Bruksområde

Dette er en effektiv og praktisk gulvvifte som vil sørge for god luftsirkulasjon i rom der det er behov for avkjøling.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”