Mill Glass panelovn 700W • 90244

Mill Panelovn Glass 700W gen.3 WiFi sort

-+
 • WiFi + App kontroll
 • Skandinavisk design
 • Energieffektiv
 • Godkjent for baderom
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • Brukerveiledning
   • Manual

Mill Glass er Norges mest solgte glasspanelovn, og vi tror hemmeligheten bak suksessen er det enkle og elegante designet. Panelovnen har en eksklusiv og trendy glassfront som passer perfekt inn i et hvert moderne hjem. Panelovnen gir en behagelig basistemperatur og kan trygt brukes uten tilsyn, noe som sikrer at du alltid kan åpne døren inn til et varmt og behagelig hjem. Denne modellen har en lekker sort farge som passer ypperlig i hjem og hytter med en mørkere fargepalett.

Med Mill WiFi-varmeovner kan du enkelt kontrollere varmeovnene dine fra smarttelefonen din og sørge for behagelige temperaturer når som helst uten å kaste bort strøm. I Mill-appen kan du programmere temperaturen slik at den automatisk tilpasser seg de daglige rutinene, noe som sikrer hverdagskomfort og sparer både lommeboken og miljøet mot unødvendige utgifter og strømforbruk. Ved å bruke Mill-appen kan du kontrollere flere hus og så mange ovner du vil, uansett hvor du er i verden. Som et resultat kommer du alltid frem til et hus eller en hytte med lun og behagelig atmosfære og temperatur.

Mill Generation 3 WiFi tilbyr nye og revolusjonerende funksjoner. En oppgradering av både maskinvare og programvare har gjort det mulig for oss å tilby følgende nye fordeler:

1. De første og eneste varmeovnene med PID-styringsteknologi. Når ønsket temperatur er nådd, vil ovnen opprettholde denne temperaturen ved å senke effektnivået. Dette betyr en mer stabil oppvarming med mindre temperatursvingninger.
2. Forutsigbar oppvarming; ovnen vet når den skal starte å varme opp rommet for å oppnå ønsket temperatur på tidspunktet du har registrert i appen. Så du unngår unødvendig strømforbruk for å nå temperaturen du ønsker
3. Ny WiFi-brikke gir superenkel tilkobling med Bluetooth som automatisk kobler enheten til WiFi-nettverket, uavhengig av hvilken type ruter du har
4. 100% stille drift - ingen klikkelyd når temperaturen går opp og ned.
5. Barnesikring - for sikker bruk.
6. Kommersiell lås for utleiere - sørger for at du som utleier har kontrollen
7. Åpent vindu funksjon som automatisk slår av varmeovnen når et vindu åpnes
8. Mulighet for å la Mill Sense overstyre varmeovnens temperaturføler - noe som gir mer presis temperaturkontroll
9. OTA (Over the Air) - oppdateringer som gjør det mulig å legge til nye spennende funksjoner i programvaren

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”