Namron Lyslenke • 89689

Namron LED lyslenke RGBW 12m 18 lys IP44

-+
Tilbudet varer til og med 4.8.2024
 • RGBW
 • Forhåndsinnstilte moduser
 • Temabelysning
 • Timerfunksjon
 • 12 meter, 18 lamper
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
Lyslenker er perfekte for å skape en spesiell atmosfære utendørs. Denne 12 meter lange RGBW-lenken har ulike fargemoduser slik at du enkelt kan skifte fra en avslappende, jevn og nøytral belysing over til partymodus med energigivende, pulserende belysning i mange ulike farger. Lyslenken har strobe/fade- funksjon og flere forhåndsinnstilte moduser som styres med medfølgende fjernkontroll. Det gjør denne til et soleklart valg når du ønsker å gjøre det lille ekstra ut av en anledning. Perfekt for å sette stemningen!

Forhåndsinnstilte moduser: Blinkende/fargeskiftende – Multi fade – Jul – Rød, hvit og blå (17. mai) - Høst/Halloween - Vår – Multi.

Teknisk beskrivelse

Sort LED lyslenke RGBW (2700K) på 12 meter med 18 klare lamper.

Fjernkontroll medfølger (batterier 2xAAA må kjøpes separat).

Funksjonalitet

Strobe/fade-funksjon: Lampene vil strobe/fade gjennom alle farger i et tilfeldig mønster.

Fargemoduser: Velg mellom flere ulike forhåndsinnstilte moduser – for eksempel blinkende/fargeskiftende eller ulik temabelysning.

Timervalgfunksjon: Lampene stilles inn til å skrus av etter nedtelling fra 2 eller 4 timer.

Bruksområde

Beregnet for bruk utendørs, IP44.

Montering

Bruk det universelle nøkkelhullet til montering/oppheng når lyset skal henge.

Relevante emneord

Elektroimportøren ønsker å informere deg om at EU har vedtatt å fase ut lysrør som inneholder kvikksølv i løpet av 2023. Lysrørene som fases ut er noen av de vanligste vi bruker på arbeidsplasser, i skoler og i hjemmet, men det finnes nå gode kvikksølvfrie alternativer, som LED-lysrør og LED-pærer.

De lysrørene som skal fases ut er T2-lysrør, T12-lysrør, kompaktlysrør (CFL), T5-lysrør og T8-lysrør. Forhandlere som allerede har importert disse lysrørene kan selge ut sine lagre, men kan ikke kjøpe inn nye etter at forbudene mot de ulike lysrørene begynner å gjelde.

Det er ikke nødvendig å bytte ut lysrørene man allerede har, så lenge de er hele. Det er først hvis et lysrør knuser at man skal være forsiktig. Når man skal kaste et lysrør er det viktig å levere det til et godkjent mottak for spesialavfall. Lysrør er EE-avfall, og man kan levere EE-avfall fra husholdninger gratis til kommunale avfallsmottak eller forhandlere som selger tilsvarende EE-produkter. Forhandlere og kommuner har plikt til å ta imot lysrør og håndtere det på en egnet måte.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og at du tar vare på miljøet ved å kaste lysrør på en forsvarlig måte.

Hvis du har spørsmål om utfasing av lysrør med kvikksølv eller ønsker mer informasjon om alternative løsninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi har gode alternativer, inkludert LED-lysrør og LED-pærer som er kvikksølvfrie og miljøvennlige. I tillegg kan du besøke en av våre 27 butikker for å få hjelp og veiledning fra våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste belysningsløsningen for dine behov.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”