Sparelys 12V lyspærer
10654

12V E14 B60 3,0W 60 SMD3528 Led pære, varmhvit,

fra Sparelys
12V E14 B60 3,0W 60 SMD3528 Led pære, varmhvit,
Gruppe LED-belysning Spenning 12V
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
12V E14 B60 3,0W 60 SMD3528 Led pære, varmhvit, frostet. Lyspæren har samme fysiske størrelse som en gammeldags 60Watt glødepære. Ledene er plassert i et tårn i pæren, for best mulig lysspredning.

OBS! Ledene i denne pæren er plassert i et tårn midt i pæren for å gi best mulig lysspredning (se bildet til høyre). Pæren leveres imidlertid med frostet kuppel for en mykest mulig lysfarge.

Teknisk beskrivelse

Robust kretskort design - DC og AC. Denne led pæren er utstyrt med elektronikk som gjør at den tåler et større spenningsområde enn mange andre Led pærer, noe som er viktig særlig i solcelleanlegg. Pæren er dessuten polaritetsuavhengig, slik at du slipper å passe på å kople + og - riktig. Pæren kan brukes på både 12V DC og 12V AC.

Funksjonalitet

Pæren er utstyrt med varmhvite led. Det betyr at du ikke får det "blå" og "kalde" lyset som man kan se i enkelte andre led pærer eller i led lommelykter. Lyset fra varmhvite led har etterhvert blitt veldig likt lyset fra tradisjonelle glødepærer.

Denne pæren er utsyrt med SMD led. SMD led er driftsikre, både pga. den tekniske utformingen, men også fordi loddingene kan gjøres maskinelt på en sikker og effektiv måte. SMD led har en pen lysfarge og stor lysspredning.

Led pærer bruker bare en brøkdel så mye strøm som tradisjonelle glødepærer. I praksis bruker de bare 1/10 del. Dette kommer av at mye mer av energien går til lys og mindre til varme. En tommelfingerregel er ofte å gange wattstyrken på led pæren med 10 for å få tilsvarende i tradisjonell glødepære. Ikke alle led er like effektive, så for en sikker sammenlingning, må man se på lumenverdien på den aktuelle pæren.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”