Relekta Branntetting • 1229200

101 Mineralull pose Relekta

101 MINERALULL er konstruert for å oppfylle krav til branntetting når branntettingen blir gjort sammen med den Sintef-sertifiserte fugemassen 101 BRANNAKRYL. Dyttestrimmelen tåler ekstreme temperaturer på opptil 1400oC. Med sin lave vekt og gode termiske egenskaper er den ideell å bruke som bakdytt i branntettinger. Den er også mindre irriterende for huden enn for eksempel steinull. Størrelse: 25x48x600 mm. Farge: hvit.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”