xComfort Dimmeaktuator • 4560776

xComfort Hvit pluggbar dimmeaktuator 250W med EMS

  • Fungerer med

    Virker med xComfort

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
      • App Store
      • App Store
      • Google Play
Pluggbar dimmeaktuator med effekt på 0-250W, inkludert dimbare og ikke-dimbare lysdioder.

Teknisk beskrivelse

Den har en effekt på 0-250W og et spenningsområde fra 196-253V.

Funksjonalitet

Det er også enkelt å velge eller definere en dimme-profil for best mulig dimmeytelse. Aktuatoren har dessuten beskyttelse mot kortslutning, overbelastning og overoppheting, samt integrert energimåling og LED-lys som viser tilstand eller EMS.

Bruksområde

Enkel i bruk, og har en integrert trykknapp samt mulighet for trådløse brytere for å dempe en rekke belastninger.

Homey Pro (Early 2023) - Neste generasjon smarthus - Kommer snart!

Den helt nye Homey Pro er verdens mest avanserte smarthushub.
Den nye Athom Homey Pro er en forbedret versjon av den populære smart-hjem-enheten Athom Homey. Den nye enheten har en kraftigere prosessor, mer minne og bedre konnektivitet enn den forrige versjonen.

Homey Pro har også flere nye funksjoner, inkludert støtte for 5GHz trådløst nettverk, som gir raskere og mer stabil kommunikasjon med andre enheter i hjemmet ditt. Den har også flere innebygde sensorer, som bevegelsessensor, lydsensor og temperatursensor. Dette gjør at Homey Pro kan automatisere flere oppgaver i hjemmet ditt enn tidligere versjoner.

En annen viktig forbedring er støtten for flere smart-enheter. Homey Pro kan kommunisere med en rekke forskjellige enheter, fra Philips Hue-lyspærer til Nest-termostater, noe som gir deg mer fleksibilitet i automatiseringen av ditt smarte hjem.

Den nye Homey Pro har også et mer intuitivt brukergrensesnitt enn den forrige versjonen, med en ny app som gir deg enkel tilgang til alle funksjoner og enheter. Du kan også styre enheten med tale, ved hjelp av kompatible virtuelle assistenter som Amazon Alexa og Google Assistant.

Sammenlignet med den forrige versjonen, gir Homey Pro en mer kraftfull og allsidig løsning for automatisering av hjemmet ditt. Det gir deg bedre kontroll over enheter og gir deg flere muligheter for å automatisere oppgaver og øke komforten i hjemmet ditt.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”