NEXA Wireless
4509404

Wireless Dimmer MWMR-251

fra NEXA
Wireless Dimmer MWMR-251
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fungerer med

NXT
MWMR-251 er en liten og kompakt Innebygd dimmer for fast installasjon, med inngang for impulsbrytere (230VAC).

Funksjonalitet

Mottakeren trenger både fase og null og har full kompatibilitet med andre produkter i System Nexa.
Justerbar mellom ledende forkant dimming og bakkant dimming. Justerbar på laveste dimmernivå og innstilling for ulike typer laster.

Med støtte for Smart Mode kan opptil 3 forskjellige favorittscenarioer lagres og enkelt aktiveres med en Nexa Smart Mode-sender.

Bruksområde

Passer for impulsbrytere.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”