Vivotek Kamera og opptaker
6919422

VIVOTEK FE8181V Out Fisheye

fra Vivotek

-46%RABATT

VIVOTEK FE8181V Out Fisheye
Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 4 990,-

Kuppvare! kr. 9 299,-

6919422
3 992,- eks. mva. Ordinærpris 9 299,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
FE8181V er det nyeste fisheye fast dome nettverkskamera fra VIVOTEK med en detaljert 5 megapiksels oppløsnings sensor med overlegen bildekvalitet. Utstyrt med et fisheye objektiv for 180 graders panoramautsikt( veggmontering ) eller 360 graders surround view(tak/gulv/bord) uten blind soner. Kameraet i stand til å gi dekning av store åpne områder som for eksempel flyplasser, kjøpesentre, parkeringsplasser, butikker, kontorer og mer. FE8181V er et ekte dag/natt kamera og har et flyttbar IR-kutt filter. Opprettholder klare bilder 24 timer i døgnet med hjelp av innebygde IR lysdioder slik at kameraet kan klare å vise deg klare 360 graders bilder opp til 10 meter selv i helt mørke omgivelser. 5 MP CMOS sensor. [email protected] Full HD. f1,5 mm. Fisheye Lens for 180 graders panorama visning og 360 graders visning. Vandal sikret. IP66.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”