Workhand Hansker
8831616

Vintervernehanske RIGG Crew Str 10

fra Workhand
Vintervernehanske RIGG Crew Str 10
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 159,-

8831616
127,20 eks. mva. Pris per 1 Par
-+
Workhand RIGG Crew er kostnadseffektiv og praktisk allværshanske. Vannavstøtende materiale med gripemønster i hele håndflaten. Den sitter godt på i bruk og er lett å ta av og på. Forsterket håndflate og varmt fôr isolerer godt som kuldebarriere i kontakt med kaldt stål og bygningsmaterialer. Hi-Viz håndbak i stretch med refleks lyser i mørket. Isolerende knokebeskytter i gummistretch beskytter effektivt mot fukt, vind og kulde. Hele tommelbaksiden har integrert nesetørker. Størrelse: 10(XL)

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”