Varmecomfort Flexwatt Varmefolie
5402010

Varmefolie flexwatt 120cm bredde - 60w/m2

fra Varmecomfort
4,9 av 5 ()
Varmefolie flexwatt 120cm bredde - 60w/m2
Spenning 230V Effekt 60w/m2 Belastning strømskinner 10A Garanti 25 år
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • 25 år garanti
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk

kr. 395,-

5402010
316,- eks. mva. Pris per 1 Meter
-+
En fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Ingen støpemasser, lav byggehøyde og en rask varme som er lett å regulere. Holder seg under parkettleverandørenes krav til 27 grader. Varmefolien legges direkte på Depron eller Reflektor isolasjonsplater, som i tillegg til å være trinnlydsdempende, sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Nå med 25 års garanti på folien. Bredde: 1000 mm. Effekt: 60W/m2.

  • Flexwatt varmefolie har 25års garanti


  • 25 år extremgaranti:


    Flexwatt dekker feilsøking, utskifting av defekt folie og utskifting av gulvet - der gulvet ikke kan legges på nytt.

    Forbehold: Laminat/parkett skal være i en slik stand at det IKKE er ødelagt av annen grunn enn feil på folien eller er modent for utskifting.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”