Varmecomfort DIGITAL TERMOSTAT M/PROGRAM, OG EFFEKTREG. ROM OG • 5410686

Varmecomfort Termostat 865 Digital Hvit

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Comforttemp 865 er en intellegent, selvlærende og programmerbar termostat med en lett leslig og opplyst digital skjærm. Termostaten har mulighet for nattsenking av temperatur. Kommer i en hvit utførelse.

Funksjonalitet

"kan programeres i 1,2 eller 7 events med adaptiv og ""open windows"" funksjon. Startdisplayet viser tid, ukedag, temperatur, driftstilstand og meny. Den adaptive funksjonen sikrer den riktigre innstilte temperaturen på det ønskede tidspunktet og ”open windows” funsjon, som sikrer at termostaten ikke varmer unødvendig når et vindue står åpent over en lengre periode.

Bruksområde

"Der er 3 måter å styre Comforttemp 865 på: Gulvføler alene, rumføler alene, eller rom og gulvføler kombinert. Comforttemp 865 har en innebyget temperaturbegrensning, slik at temperaturen på gulvet aldri overstiger 27° C, for bruk av varmefolie under parkett og laminatgulv."

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”