Nexans Varmekabel TKXP Extreme • 1036542

TKXP/2R XTREME 400/17 varmekabel

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Beregningsprogram
TKXP/2R XTREME er konstruert spesielt for gulv med høy fuktbelastning som f. eks. baderom, WC og vaskerom. Alle inngrep på kabel som manuelt monterte skjøter og endeavslutninger representerer utsatte punkter dersom de er plassert i svært fuktige og kjemisk agressive miljøer med høy pH. På TKXP/2R XTREME er alle disse punktene fjernet ved at den er utstyrt med to integrerte skjøter, og at endeavslutningen monteres på stedet og plasseres i koblingsboksen sammen med termostaten i god avstand over gulvet.I tilegg til dette er kabelen utstyrt med en ytre kappe av et ekstra bestandig polymermateriale.

Teknisk beskrivelse

Bruksområder: XTREME varmekabel er konstruert spesielt for gulv med høy fuktbelastning som f. eks. baderom, WC og vaskerom. Alle inngrep på en kabel som manuelt monterte skjøter og endeavslutninger representerer utsatte punkter dersom de er plassert i svært fuktige og kjemisk aggressive miljøer med høy pH. På XTREME varmekabel er alle disse punktene fjernet ved at den er utstyrt med to integrerte skjøter, og at ende avslutningen monteres på stedet og plasseres i koblingsboksen sammen med termostaten i god avstand over gulvet. I tillegg til dette er kabelen utstyrt med en ytre kappe av et ekstra bestandig polymermateriale. Konstruksjon: Varm leder: Entrådet motstandslegering Kald leder: Entrådet, glødet kobber Isolasjon: PEX Jordleder: Glødet kobber Skjerm: Bly, vanntett Ytre kappe: PVC Skjøter: Integrert, merket SPLICE Tekniske data: Kabeleffekt: 17 W/m ved 230 V driftsspenning Seriemotstand Nominell driftsspenning: 230 VAC Maks. driftsspenning: 300/500 V Maks. temperatur ytre kappe, spenningssatt: 65 °C Min. bøyeradius: 5 x kabeldiameter Motstandstoleranse: - 5 /+10 % Mekanisk klasse: C Lengde kald tilleder: 2,3 m

Montering

TKXP/2R XTREME kan monteres direkte på armeringsjern. Festes fortrinnsvis til langsgående jern.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”