J&EL Elektriske husholdningsapparater
89417

Værstasjon WIFI m/trådløs utetemp. føler sort 8230

fra J&EL
2,3 av 5 ()
Værstasjon WIFI m/trådløs utetemp. føler sort 8230
Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Batteritype AA Kommunikasjon WiFi Batteritype AAA
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 499,-

kuppvare!

89417
399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Værstasjon med WIFI, trådløs utetemperaturføler og LCD sensor. 12/24hr, °C/ °F

Teknisk beskrivelse

5.0V AC adapter er inkludert. Batterier er ikke inkuldert (3xAAA, 2xAA).

Funksjonalitet

Viser deg tid, kalender, alarm og slumring. du har også mulighet til å se 3 dagers værvarsel. Flere funksjoner tilgjengelig via app. Med WIFI kan man også via appen på telefonen se temperatur og luftfuktighet inne og ute uavhengig av hvor i Norge den er plassert. Ideelt for f. eks hytta.

Værstasjonen viser værprognose for følgende norske byer. Velg mellom en av disse: Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim, Drammen, Bodø, Sandnes, Fredrikstad, Moss, Hamar, Ålesund, Molde, Kristiansund, Steinkjer og Mo i Rana.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”