Unilamp Uniboks downlightkasse høy
3224920

Uniboks innfellingsboks justerbar for downlight høy

fra Unilamp
4,5 av 5 ()
Uniboks innfellingsboks justerbar for downlight høy
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Justerbar innfellingsboks for downlight fra Unilamp. Dette er en høy kasse som kan justeres for 30 eller 60 cm bjelkelag.

Teknisk beskrivelse

Brannsikker kasse med en høyde på 13 cm i halogenfritt, selvslukkende PP-materiale som er testet i opptil 850 °C.

Bruksområde

For innendørs bruk. Felles inn i tak.

Montering

Montering uten verktøy. Rør klipses fast i kassen. Utsparing for 16 og 20 mm K-rør på begge sider, som festes i boksen uten å bruke skapmuffe. Kommer med dobbeltsidig tape for festing av fuktsperren.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”