SG Armaturen Trafo
6603310

TRAFO Elektronisk 12V 5-35w VOSSLOH SCHVABE

fra SG Armaturen
TRAFO Elektronisk 12V 5-35w VOSSLOH SCHVABE
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Effekt (W) 35
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Liten elektronisk dimmbar trafo. Belastning mellom 5 til 35W. Beskyttet mot overoppheting og kortslutning. 2 utganger som kan paralellkobles. Store variasjoner og stort utvalg av LED pærer gjør at denne kun fungerer med enkelte LED pærer som blant annet vår Haled MR16(3802371). Det er ikke garantert kompabilitet med alle typer LED!

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”