Cenika TILKNYTNINGSSKAP 80-125A SYLINDER IT/TT 30 BREDDE
1711100

Tilknytningsskap TKS 80-125A sylind IT/TT 30 grå ferdigkobl

fra Cenika
Tilknytningsskap TKS 80-125A sylind IT/TT 30 grå ferdigkobl
Spenning 230V Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 12 314,-

1711100
9 851,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Tilknyttningsskap i henhold til NEK399:2018. Skapene kommer med montasjeplate for antenne og antennegjennomføring på siden av skapet. Skapene kommer ferdig internt koblet, pisker for inkommende kabel medfølger og utg. kabel tilkobles ferdigmonterte koblingsklemmer

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”