Tado° Tado Aktuator
94203

Tado Extension Kit

fra Tado°
Tado Extension Kit
Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 999,-

Nyhet!

94203
799,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Apple HomeKit Amazone Alexa Google Assistant/Home/Assistent IFTTT
Tado Extension Kit kobler Tados Smart termostater til varmtvannstanken hvis det ikke er noen kabel for en termostat fra varmtvannstanken til stuen din. Dette produktet krever en Tado-bro.

Pakken inkluderer 2 monteringsskruer, trådklebeetiketter, 2 ankre, terminalblokk.

Teknisk beskrivelse

Sikrer at varmtvann kun produseres ved behov. Den hjelper også til med å holde bakterier som Legionella borte ved å unngå unødvendige oppvarmingsykluser.

Bruksområde

Styres via App.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”