Makita Combokit • 8876261

Combo kit ELP200V Makita

Combo kit ELP200V Makita
Bruksområde Innendørs
Bruksområde Utendørs
"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
8876261

7 169,-

5 735,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 4-8 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Et flott combokit fra VIX som leveres med borskrutrekker m/slag DHP484RTJ og borhammer SDS+ DHR202Z. Settet inneholder også 2 stk. 5Ah-batterier og en hurtiglader, og produktene leveres i en praktisk, stablevennlig koffert.

Teknisk beskrivelse

Slagbormaskinen er batteridrevet og har 18V samt et kraftig dreiemoment 30/54Nm. Borhammeren har 18V og kommer med SDS-PLUS verktøyfeste.

Funksjonalitet

DHP484RTJ er en batteridrevet slagbormaskin på 18V. Den har et kraftig dreiemoment 30/54Nm og børsteløs motor som gjør at den bruker mindre strøm og har lenger levetid. Den har en slagborfunksjon som gjør det mulig å bore i steinmaterialer, og den tåler derfor tøffe forhold. Det smale håndtaket gjør den dessuten smidig å arbeide med. Dette er en meget effektiv og kompakt maskin for profesjonell bruk, og anbefales for montører, teknikere og liknende. Den har også LED-belysning, girkonstruksjon i metall samt batteribeskyttelse som hindrer både batteri og maskin mot overbelastning.

Borhammer DHR202Z er Lett og hendig og kommer med SDS-PLUS verktøyfeste. Borhammeren er egnet til de fleste jobber med en kapasitet på 20 mm i betong. Den kommer med et gummiert sidegrep og har en ergonomisk utforming for et godt grep ved lange arbeidsøkter. Den har totalt tre funksjoner og kan benyttes til slagboring, boring og meisling. Meiselen kan roteres 360 grader, og har 40 forskjellige låseposisjoner. Borhammeren leveres med engreps-chuck for enkelt bytte av bor, LED-lys, samt batteribeskyttelse som skåner både batteri og maskin mot overbelastning.

Bruksområde

Den er egnet til de fleste jobber med en kapasitet på 20 mm i betong.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”