Beha Elektriske husholdningsapparater • 5428385

Skotørker SKO300T 300W Timer BEHA

Slutt å bekymre deg for kalde og våte sko – vår skotørker er her for å gi deg varme, tørre og komfortable sko hver dag!

Skotørker for veggmontering med skoslanger på 60 cm. Luften trekkes inn i front og ledes via et varmeelement ned i slangene. tørker opptil to par sko eller støvler om gangen.
1,8 meter kabel med støpsel. Hvit plast i front, grå bakplate og skoslange

Teknisk beskrivelse

Godkjent av Nemko.
300W. 1-polet 3-trinns bryter i front: Kontinuerlig på, timer på 180 minutter eller AV.
Klasse-2 apparat. Dobbeltisolert.
Tetningsgrad IPX1.
Spenning: 230 Volt 50Hz.

Funksjonalitet

Timer på 180 minutter med kontrollampe og praktiske bøyler som sko slangene kan henges opp i, når skotørkeren ikke er i bruk.

Bruksområde

Skotørkeren er kompakt og plassbesparende, perfekt for ethvert rom eller inngangsparti.

Montering

Minste monteringshøyde 60 cm. Min. sikkerhetsavstander til sidene 50 cm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”