Melbye Skandinavia Skjøte og Endehylse
2018316

Skjøtehylse MD10-50 mekanisk MELBYE

fra Melbye Skandinavia
Skjøtehylse MD10-50 mekanisk MELBYE
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
2018316

168,-

134,40 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Mekanisk skjøtehylse 10-50 mm2. Kan brukes på både kobber og aluminium. Fortinnede skruskjøtehylser med skruer som "knekker" ved riktig moment, krever minimalt med verktøy.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”