• Nexans
  • Selvbegr. Varmek. DEFROST WATER 26W (i drikkevann)

    Varmekabel Selvbegrensende

  • Artikkelnummer: 1037309
  • Merke: Nexans
Selvbegr. Varmek. DEFROST WATER 26W (i drikkevann)

Frakt

Vekt: 0,06 Kg Frakt fra

Bestiller du nå, sendes varen i morgen

kr. 115,-92,- eks. mva. Pris per 1 Meter
-+

Prisgaranti | 60 dagers åpent kjøp

160+ på lager
Leveres av Elektroimportøren AS
Selges kun på nett fra sentrallager
  • GTIN nummer: 7045210030303
  • Elnummer: 10 373 09
Maks. sikringsstørrelse 10A
Selvbegrensende varmekabel for frostsikring av drikkevannsrør

DEFROST WATER er en halogenfri selvbegrensende varmekabel for ikke-industrielle formål, som er ideell for frostsikring av drikkevannsrør. Kabelen er spesielt godt egnet for montasje innvendig i rør, og ytterkappematerialet er godkjent for denne typen bruk.
De selvbegrensende egenskapene gjør at Defrost Water ikke vil overopphetes. Avgitt effekt er selvbegrensende i forhold til rørtemperaturen.
DEFROST WATER kan kappes i vilkårlige lengder innenfor de angitte makslengder.

Maksimale installasjonslengder:
Innvendig montasje i rør: 60 m
Utvendig på rør: 100 m

Maks. sikringsstørrelse: 10 A Ledertverrsnitt 1mm². Nominell ytre diameter 7,0mm. Vekt (ca.) 6,1kg/100m. Maks. driftstemperatur ytre kappe 45°C. Effekt pr. meter v/ 5 °C 26W/m

Teknisk beskrivelse

Bruksområder: DEFROST PIPE er en selvbegrensende varmekabel som er ideell for frostsikring av rør, tanker, takrenner og nedløp. Den kan lengdetilpasses på stedet innenfor de lengdebegrensninger som er angitt, og eksakte lengder kan tilpasses og monteres uten kompliserte beregninger. De selvbegrensende egenskapene til DEFROST PIPE gjør at den aldri vil overopphetes, selv om den overlapper seg selv. Avgitt effekt er selvbegrensende i forhold til rør- eller omgivelsestemperaturen. DEFROST PIPE 20 / Gutter er spesielt velegnet for takrenner og nedløp da den avgir høy effekt i smelte-fasen og lavere effekt når isen eller snøen har smeltet. DEFROST PIPE 20 / Gutter kan regnes som en universal-kabel for denne typen bruk. Konstruksjon: Leder: Forniklet kobber Kjerne: Halvledende polymer Isolasjon: PEX Jordtråd: Fortinnet kobber Ytre kappe: Polyolefin Skjerm: Al-laminat Tekniske data: Laveste installasjonstemperatur: - 30 °C Maks. temperatur, spenningssatt: 65 °C Maks. temperatur, ikke spenningssatt: 80 °C Minste bøyeradius: 15 mm Nominell driftsspenning: 230 VAC
Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”